TEKSTESHQIP

Roza Dhami
Kur Bie Fyelli E Çiftelia
Lyrics

Kur bien fyelli, ciftelia,
natën deri von,
vet' nga zemra k'ndon malsia,
krenaria jon'.

Ti, o fyell' i barinjve,
bukur po ting'llon
neper bjeshkat e malsive
qe lavdin ndriçon.

Bjeri ciftelis', or djal'
këng'e trimave t'ushtoj'
kur bien fyelli ciftelia
natën deri von'
vet' nga zemra k'ndon malsia
krenaria jon'.

mushen malet me tarraca
shkalle shkalle qendis
do ti kthejme ne tok pjellore
shkrepat e malsise
prandaj kanga dhe jehona
maleve ushton
sot po gezohen zemrat tona
gzon malsia jone

bjeri ciftelis or djale
kenge trimave ushton
kur bien fyelli ciftelia
naten deri von
vet nga zemra knon malsia
knon malsia jone

kur bien fyelli ciftelia
naten deri von
vet nga zemra kendon malsia
eiheheeii...
kjo krenaria jone
INFO
Këngën e kompozoi Pjetër Gaci.