TEKSTESHQIP

S4MM & Noizy
Puerto Rico
Lyrics

[S4MM:]
Yeah, ey yo, dance for me, dance for me
Hajde, hajde, dance for me, dance for me

Qija ropt merre dhezi kejt
merre qojë nalt
Deri sa ti kap tensioni
Shawty ma kadal ti skone normal
Midis policis tu pi ilegal
O ka helmon sikur kimikal
Zemra helmon krejt e prish o pi Tirone

E bukur meksikane, prej Tirone, prej Tirone
E bukur meksikane

Shawty, pe lun si Puerto Rico, Rico, Rico
Rico, Rico, Rico
Rico, Rico, Rico
Rico, Rico
Shawty, pe lun si Puerto Rico, Rico, Rico
Puerto Rico, Rico, Rico
Puerto Rico, Rico, Rico
Puerto Rico, Rico, Rico

[Noizy:]
Noizy track suit and TN’s
she said she never f**k inna di benz,
I remain on top of the rest like a vest,
I’m protected smundesh mem cek,

I’m a rider - cuna mrena grupit si sniper,
Hyper - sa hi mrena nclub man a fighter,
Fighter - she a ride or die and I like her,
Like her
Role that weed up ndeze flaken

Gang member ye prej fillimi,
prap ky zini prap ky Zini,
Money dance - si ma I miri,
Nese dun vemendje Kapen Krejt te I imi,

The ting go bo bo the ting go,
Nrrep I pa prekshem si nio
EDhe banken e kam me shum zero,
Dhe zini para Zero’s like hero

[REF. S4MM:]
Shawty, pe lun si Puerto Rico, Rico, Rico
Rico, Rico, Rico
Rico, Rico, Rico
Rico, Rico
Shawty, pe lun si Puerto Rico, Rico, Rico
Puerto Rico, Rico, Rico
Puerto Rico, Rico, Rico
Puerto Rico, Rico, Rico

DËRGOI: