TEKSTESHQIP

Sabiani
Pa Hile
Lyrics
(Feat. Flori Lloga)

Te doja pa hile, hile
Un ty pa hile, hile
Dhe pse kjo dashni mbaroi
Me doje pa hile, hile
Zemer, pa hile, hile
Ne te dy ishim njesoj

Kush do te doj me shum se un
A e ke mendu, a e ke mendu mbrenda vetes
Ndoshta nje dit perseri, do themi "te du"
Dhe pse humbem dashnin e jetes

Doja
Zemres tende t'fala un ti coja
E ti thoja se vazhdoj ta du akoma
Nuk po mundem un nga shpirti ta largoja
E te harroja

Te doja pa hile, hile
Un ty pa hile, hile
Dhe pse kjo dashni mbaroi
Me doje pa hile, hile
Zemer, pa hile, hile
Ne te dy ishim njesoj

Te doja pa pa hile, hile
Un ty pa pa hile, hile
Dhe pse kjo dashni mbaroi
Me doje pa pa hile, hile
Zemer, pa pa hile, hile
Ne te dy ishim njesoj

Si ty nuk do me doj njeri
Me veten e di, me veten e di, jeta ime
I dham te gjitha shpirti im
Per kte dashuri, per kte dashuri te dy ne

Doja
Zemres tende t'fala un ti coja
E ti thoja se vazhdoj ta du akoma
Nuk po mundem un nga shpirti ta largoja
E te harroja

Te doja pa hile, hile
Un ty pa hile, hile
Dhe pse kjo dashni mbaroi
Me doje pa hile, hile
Zemer, pa hile, hile
Ne te dy ishim njesoj

Te doja pa pa hile, hile
Un ty pa pa hile, hile
Dhe pse kjo dashni mbaroi
Me doje pa pa hile, hile
Zemer, pa pa hile, hile
Ne te dy ishim njesoj

2x

DËRGOI: