TEKSTESHQIP

Samanta Karavella
Le Të Jetë
Lyrics

Mbyll faqen dita
nata bie dhe ka yje ne qiell .
Posterat pemët kan mbuluar
për një eveniment .
Po më kujtohet se edhe ti
dikur doje te ishe atje ..
Mendja me thot duhet të vij
më mungon por sonte t'ndjej !

Reff: 2x
Për të dy le të jetë puthja e parë !
Për të dy le të jetë nata e madhe !
Sonte le të jetë.. sa me speciale
Zemër.. jepi Jetë !

Vera ka nisur zemra ime do të gjuaj në shenjë
kohë pa u parë
dhe ktë moment me ty
mezi po e pres !
Kenga në sfond është si refren
për ne ti e pohon dhe vet .
Të dy afrohemi nji kohë
mbylli sytë një puthje vjen !

Reff: 2x
Për të dy le të jetë puthja e parë !
Për të dy le të jetë nata e madhe !
Sonte le të jetë.. sa me speciale
Zemër.. jepi Jetë !

Le të jetë , Heii ..
Le të jetë , Heii ..
Sonte le të jetë , Heii ..
Zemër.. jepi Jetë !

Reff: 2x
Për të dy le të jetë puthja e parë !
Për të dy le të jetë nata e madhe !
Sonte le të jetë.. sa me speciale
Zemër.. jepi Jetë

DËRGOI: