TEKSTESHQIP

Sara
Me Vonë
Lyrics

Te lutem kam deshire te flas me ty
pse …me vone
Ne telefon me thua perseri
Te marr..me vone
Nje kafe e pi vetem per te dy
U ftoh..je vone
I fika dritat vetem ne shtepi
S’ndryshon...s’ndryshon...
Me vone do jete shume vone
Tani pse sme jeton
Do mbetemi fotografi te kohes sone
Po pse..po pse me vone
s’do jemi pergjithmone
me vone do jete shume vone… se jeta mbaron

Ti gjeje nje arsye qe te vish
Tek une...tek une...
Une kam njemije arsye qe te rrish
Dhe pak..me shume
A mundet te me duash ti tani
Me vone...me vone
E une vazhdoj te dua vetem ty
Gjithmone...gjithmone...
me vone do jete shume vone
Tani pse sme jeton
Do mbetemi fotografi te kohes sone
Po pse..po pse me vone
s’do jemi pergjithmone
me vone do jete shume vone… se jete mbaron

Me vone do jete shume vone

Do mbetemi fotografi te kohes sone
Po pse..po pse me vone
s’do jemi pergjithmone
me vone do behet vone… se jeta mbaron

me vone do behet vone… se jeta mbaron
INFO
Autor i muzikës dhe autor i orkestrimit rezulton të jetë Adrian Hila, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Rozana Radi.