TEKSTESHQIP

Shemi (Ilirët)
Rini Thuaja Kënges
Lyrics

rini thuaja kenges
serish bashk shum vjete
thuaja gjuhes tende
qendrove su epe
lere le te bien prap
daullet e lirise
le te jehoj gjat
kenga e dardanise
thuaja ti prap kenges
te ka beku zoti
thuja ngjuhe te nenes
tlekes tkastrotit
thuja ne gegrishte edhe toskerishte
thuaja kenges shqipe
ngjuhen ilirshte
rini thuaja kenges
fare mos u ndal
ardhmerine nderto
vendi te qoft fale
dhe mos e ndal kengen
as mos e ndal vrullin
te madhe e ke zemren
te gjaate e ke udhen
Te gjate e ke udhen
...
Ref X3
...
thuja ti pra kenges
te ka beku zoti
thuja ne gjuhe te nenes
tlekes tkastriotit
thuja ne gegrishte edhe toskerishte
thuaja kenges shqipe
ngjuhen ilirishte

DËRGOI:
INFO
Në mënyrë që të pritet sa më mirë, produkti muzikor është sjellë tek fansat me shije me anë të një videoklipi muzikor, video produksionin e të cilit e krijoi MProduction. Videoklipi u publikua më 21 Nëntor 2012. Për këngën kanë punuar në bashkëpunim kompozitorët Florent Boshnjaku & Shkodran Tolaj, ndërsa për fjalët e këngës është përkujdesur Mentor Thaqi.