TEKSTESHQIP

Shkurte Fejza
Oj Kosov Nana Ime (Kenga E Mergimtarit)
Lyrics

O, Malet e Shqipnisë,
e ju o lisat e gjatë,
fushat e gjana me lule,
q'ju kam ndër mend ditë e natë

ju kam ndërmend ditë e natë.

Vers 1.:
kur ndëgjon zanin e nanës,
qysh e len qengji kopenë,
blegërin dy a tri herë,
edhe ikën e merr dhenë.
blegërin dy tri herë,
edhe ikën e merr dhenë.

Refarin 2x:
oj Kosovë oj nana ime
ndonëse jam o i mërguar
dashninë tande zemra
kurrë s'e ka harruar.

Vers 2:
Ashtu dhe kjo zemra ime,
më len ktu tek jam mua,
vjen me vrap, me dëshirë,
atje ndër viset e tua.
vjen me vrap, me dëshirë,
atje ndër viset e tua.

Refrain 2x:
Oj Kosovë oj nana ime
ndonëse jam o i mërguar
dashninë tande zemra
kurrë s'e ka harruar.

dashninë tande zemra
kurrë s'e ka harruar.

DËRGOI: