TEKSTESHQIP

Shkurte Fejza
Pyet Kosova
Lyrics

Pyet Kosova..pyet Kosova...
Per ni djal..Jeten shqipes..
Jeten shqipes ja ka fal.
Ne kabash ne trojet veta.

Oooo Lufton trimi...
Oooo Lutfon trimi Halim Ahmeteaj

Qysh ne moshen...
Qysh ne moshen e rinis.
Ja ka kthye.. Ja ka kthye
pushken Serbis.

Lind e rrit ne troje te luftes..
O ishte i mendjes ...o ishte imendjes
Edhe i pushkes.

Nje dit vere... ne bjeshk te Kbashit
Bin cetnikt ne gjurm te djalit.
Shih qka ban ky djal shqiptar
pushken shkaut ....o pushken shkaut
ja paska marr.

Nga Kabashi drejt Korishes ...
Nxen cetnik i biri Shqipes.

E ne Korish kur paska ra i gjith populli
Oooo i gjith populli...E paska paa!

Ky Kabash ..Ky Kabash..luft ra pi balit..
qysh prej kohes ..qysh prej kohes..Sali Shabanit.
Per atdhe trimi me flet..Ooo ne luft me serbin..
Ooo ne luft me serbin na ka met.

Pysin shqipet..pysin shqipet..per djal te vetin
Ku e kem.. e ku e kem Halim Ahmetin.
Tuj marr heshtrat e Kumanoves...Ooo me i vorros..
Ooo me i vorros ne zemer Kosoves.

17 marsi ne 99 mos s'shendrit as djell as han...
Thret Halimi shokt e vet...MOre djema...
Oo more djema bani gajret.

Shkau i zi na ka rrethue,
prandaj sot na me lufte
Ket rrethin me luft me qa
Per Kosoven..Ooo Per Kosoven..
Me kang me raa.

DËRGOI:
INFO
Pasi u plotësua me të gjithë komponentët e saj, ky projekt është përcjellë para audiencës në sferën vizuale edhe me një klip muzikor, produksionin e të cilit e punoi MProduction. Ky videoklip u publikua më 2 Mars 2014. Melodinë dhe tekstin e mori përsipër Skender Doshlani, teksa autor i orkestrimit është Burim Krasniqi.
Renditja:
Top 200