TEKSTESHQIP

Shpat Kasapi
Asgjë Midis Nesh
Lyrics

Dashuri s'ke qen e drejt, se sa herë mua m´ke rrejt
ke mendua se, me ke mashtru
Unë të gjitha i kam dit, para ty i kam mbyll syt
e kam dit se, ti ke me kuptu oohhhhh

Me mu ke qen, te tjetri ke mendu oohhhh....
Tash e kuptun sa keq ke vepru

Midis nesh, asgjë s'ka, Dashurija jonë u vra
mbeten do kujtime, thell ne zemren time
Tani në jemi të huaj, shko e asgjë mos më thuaj
Me rrenat e tua, unë ma nuk te dua

Tani ma tek unë ski vend, shko dhe gjeje tjetër kend
Se me rrena dashuri nuk ka
Është keq kur dashuron, por e dashura m'tradhton
Kështu nuk shkon e s'të dua ma ooohhhh

Me mu ke qen te tjetri ke mendu ooohh..
Tash e kupton sa keq ke vepru

Midis nesh asgjë s'ka, dashurija jonë u vra
mbeten do kujtime, thell ne zemren time
Tani ne jemi të huaj, shko e asgjë mos më thuaj
Me rrenat e tua, unë ma nuk te dua

ohhhh..Me mu ke qen te tjetri ke mendu
oohhh...Tash e kupton se sa keq ke vepru

(2x)

Midis nesh asgjë s'ka, dashurija jonë u vra
mbeten do kujtime, thell ne zemren time
Tani ne jemi të huaj, shko e asgjë mos më thuaj
Me rrenat e tua, unë ma nuk te

DËRGOI: