TEKSTESHQIP

Shpat Kasapi
Pa Shpirt
Lyrics

mos fol vetem me degjo
lotet rendojne mbi fjal
vec plag dhe asnje kujtim
zemra kerkon te ndaal

do ecim neser ne neper qytet
thuaj dhe te ndar
do te jem i vetem fati me denoi
joo se meritoj

do lutesh zotin por qelli nuk te beson
se ty shpirti po te mungon
do lutesh ti dashurin qe kishe dje
pa kujtime askush nuk je

gjithe bota pyet sot per ne te dy
heshtja na vret ngadale
nuk kam nje engjell ti besoj ne qell
lotet vi ti ndal

do lutesh zotin por qielli nuk te beson
se ty shpirti po te mungon
do lutesh ti dashurin qe kishe dje
pa kujtime askush nuk je

do lutesh zotin por qielli nuk te beson
se ty shpirti po te mungon
do lutesh ti dashurin qe kishe dje
pa kujtime askush nuk je

se ty shpirti te mungon

do lutesh zotin por qielli nuk te beson
se ty shpirti po te mungon
do lutesh ti dashurin qe kishe dje
pa kujtime askush nuk je

DËRGOI: