TEKSTESHQIP

Shqipe Abazi
I Pa Bes
Lyrics

Pse po me pyet
ti mir e din se si ndihem
ah sa shum te kam dasht
t´gjitha i humbe per nje qast
ah sa shum te kam dasht
t´gjitha i humbe per nje qast

Me the se per ty un jam jeta
me the se per ty jam e verteta
un ti dhash buzet ti mi helomve
ti dhash te dy syt ti mi verbove

Me the se per ty un jam jeta
me the se per ty jam e verteta
un ti dhash buzet ti mi helomve
ti dhash te dy syt ti mi verbove
iii pa beeess

Let jet e fundit qe te shoh une kta dy syt
sa i pa bes e i pa shpirt paske qen dhe se kam dit
sa i pa bes e i pa shpirt paske qen dhe se kam dit

Me the se per ty un jam jeta
me the se per ty jam e verteta
un ti dhash buzet ti mi helomve
ti dhash te dy syt ti mi verbove

Me the se per ty un jam jeta
me the se per ty jam e verteta
un ti dhash buzet ti mi helomve
ti dhash te dy syt ti mi verbove
iii pa beeess

Me the se per ty un jam jeta
me the se per ty jam e verteta
un ti dhash buzet ti mi helomve
ti dhash te dy syt ti mi verbove

Me the se per ty un jam jeta
me the se per ty jam e verteta
un ti dhash buzet ti mi helomve
ti dhash te dy syt ti mi verbove
iii pa beeess

iii pa beeeesss.

DËRGOI: