TEKSTESHQIP

Shqipri Kelmendi
Fati Im
Lyrics

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "Fati Im" kënduar nga Shqipri Kelmendi.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "Fati Im".
INFO
Për tu parë dhe kuptuar më mirë, ky produkt muzikor u paraqit online mjaft mirë me një videoklip, video produksioni i të cilit është krijuar nga Oneditor, ndërsa për regjinë u kujdes Donart Thaqi. Videoklipi u publikua më 10 Shkurt 2024. Komponimi dhe teksti u mor përsipër nga Ismet Balaj, teksa autor i orkestrimit është Ardian Kastrati.