TEKSTESHQIP

Shyhrete Behluli
Banja Qejfin Vetes (2012)

INFO
Për publikimin dhe shpërndarjen e albumit janë përzgjedhur labelat muzikorë Vizioni Libonia dhe Albatrade. Për projektin në fjalë, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 2012, janë punuar gjithsej 9 këngë të ndryshme. U bënë bashkëpunime me disa të tjerë artistë siç janë Ismet Peja dhe Valbona Halili.
Image 116720
Image 101828
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: