TEKSTESHQIP

Shyhrete Behluli & Engjëllusha
Bjerma Defin
Lyrics

Shyhrete:Oj qika a i kini ba moj defat gati
Engjëllusha:Po po qe gati jena na

{Shyhrete}
Bjerma defin qika jem
Qesi gzimi se maj men
Për re teme e për djalë
E kam ba njet krejt me kall

{Engjëllusha}
Qe nanë defin ta kam pru
Nisja djalin tan me knu
Knoje djalin,rrehe defin
Shkyje krejt se ta bi tjetrin

{Bashkë}
2X
Rrang e dang defi bjen
Hajde nuse mirë se vjen
Rrang e dang pa pushu
Zemrat tona shumë janë gzu

{Shyhrete}
Le t’bjen defi pa u nal
Ky ësht gzimi jon i parë
I knoj kangët ren me ren
Dasma jonë ka mu permen

{Engjëllusha}
N’shtatë mahall nihet muzika
Po vallzon baba me qika
Me shuplaka durt përpjetë
Me dorë qiellin dojn me prek

{Bashkë}
Rrang e dang defi bjen
Hajde nuse mirë se vjen
Rrang e dang pa pushu
Zemrat tona shumë janë gzu

Rrang e dang defi po bon
Nata e dasmës mirë po shkon
Kanga e vallja pa u nal
Me qyqek dojna me kall

{Shyhrete}
Lujma lujma ti at bel
Belin rreth unaze
Mirë po lun moj sheqerpare
Ti zemrat naj knaqe
Sille sille at mindil
O moj at mindil
Fustanin qe paske vesh
Sa bukur pot rrin

{Engjëllusha}
Mirë pom rrin hije pom ka
O hije pom ka
Krejt e kalli unë për vlla
O bre unë për vlla
E luj belin e luj dorën
O po e luj dorën
Skom çka boj pasha at nanë
O se ja kam anën

{Shyhrete}
Mirë sa mirë pe lun qyqekin
O pe lun qyqekin
Sot për ty dojna me shky
Tupanin dhe defin

{Bashkë}
Mirë sa mirë pe lun qyqekin
O pe lun qyqekin
Sot për ty dojna me shky
Tupanin dhe defin

{Engjëllusha}
Hajde hajde moj dalldysh
O mori dalldysh
Fort po tutna po merr msysh
O bre po merr msysh

{Bashkë}
Hajde hajde moj dalldysh
O mori dalldysh
Fort po tutna po merr msysh
O bre po merr msysh

{Shyhrete}
Mirë sa mirë pe lun qyqekin
O pe lun qyqekin
Sot për ty dojna me shky
Tupanin dhe defin

{Bashkë}
Mirë sa mirë pe lun qyqekin
O pe lun qyqekin
Sot për ty dojna me shky
Tupanin dhe defin

{Engjëllusha}
Hajde hajde moj dalldysh
O mori dalldysh
Fort po tutna po merr msysh
O bre po merr msysh

{Bashkë}
2X
Hajde hajde moj dalldysh
O mori dalldysh
Fort po tutna po merr msysh
O bre po merr msysh