TEKSTESHQIP

Shyhrete Behluli
Synetia
Lyrics

MashaAllah, MashaAllah, djalë si na kërkush nuk ka
Knon familja e shoqnia, koftë përhajr synetia
MashaAllah, MashaAllah, djalë si na kërkush nuk ka
Knon familja e shoqnia, koftë përhajr synetia.
O po na vjen djali e po çelet dera
O sikur lulja që ka çelë Pranvera
O miq e shok të gjithë na kanë ardh
O kanga e vallja sonte s'kanë me u nal.
O ftyra e nanës e babës po shëndrit si dielli
O me dashni të madhe sa qielli
O kurrë ma i mirë o bir nuk je duk si sot
O ty të rujtë o i madhi Zot.
MashaAllah, MashaAllah, djalë si na kërkush nuk ka
Knon familja e shoqnia, koftë përhajr synetia
MashaAllah, MashaAllah, djalë si na kërkush nuk ka
Knon familja e shoqnia, koftë përhajr synetia.
O gjyshi e gjyshja o po lujnë në valle
O sonte s'kan ooo derte as halle
O për këtë ditë ooo sa shumë janë gzu
InshaaAllah presin nipin edhe me martu.
O po thotë axha e po thojka daja
O se për nipin o koka sevdaja
E çka thotë zemra o e ni nane
U takofshim kshtu dhe n'martesën tane.
MashaAllah, MashaAllah, djalë si na kërkush nuk ka
Knon familja e shoqnia, koftë përhajr synetia
MashaAllah, MashaAllah, djalë si na kërkush nuk ka
Knon familja e shoqnia, koftë përhajr synetia.

DËRGOI:
INFO
Këngën e kompozoi vetë artistja, për fjalët e këngës është përkujdesur Gold AG, ndërsa arranzhues i muzikës është Ardian Kastrati.
Renditja:
Top 200