TEKSTESHQIP

Sidrit Bejleri
Vetja Ime Ti
Lyrics

Hiri i zemrës u ndez sonte, malli i kohës larg
Vetëm pak e ktheva kokën, ishe ti në prag
Rrugë e vjetër po kërkonte hapat, zërin tënd
Njeri-tjetrin rrugës pritëm, vetëm...

Sa larg shkoj me puthjen tënde, kur ma lë në buzë
Mbyll unë sytë e flas me zemër, lutem mos t'ketë fund
Se dhe sytë kur të përhumben, shpirti i mban gjallë
Edhe lotin do ta djegë ky zjarr...

Të jemi bashkë, këtë beso
Do të dua gjithmonë njësoj
Je vetja ti, je frymë që marr
Do të dua, se të kam në gjak

Në çdo rrugë s'u ndjeva vetëm, ishe ti në prag
Dhe sa herë e ktheja kokën ty të gjeja pranë
Se dhe sytë kur të përhumben shpirti i mban gjallë
Edhe lotin do ta djegë ky zjarr...

Edhe zemra po të ndalë do ish' njësoj
S'do mjaftonte jo, një jetë e tërë
Një botë...

DËRGOI:
INFO
Muzikën e këngës e kompozoi Shpëtim Saraçi, ndërsa teksti vjen si krijim nga Sidrit Bejleri & Sokol Marsi.