TEKSTESHQIP

Sinan Vllasaliu
Bija Ime
Lyrics

Si tu kput ty femijria
Zemra ime bija ime
Nga nje dhe ne dheun tjeter
Rrite shtatin nder shtegtime
Ra ni shi u amullua
Ra ni bore e prap u shkri
Shpirtin tim asgje se vershoj
Sikur lotet ne ata sy

Njeren dore e lash,e lash breg e Drinit
Si nje shpirt e gjethe thell ne fund
Jeta se perkund dhembjen per ty
Breg me breg e gur me gur

Njeren dore e lash,e lash breg e Drinit
Si nje shpirt e gjethe thell ne fund
Jeta se perkund dhembjen per ty
Breg me breg e gur me gur me gur

Si tu kput ty femijria
Zemra ime bija ime
Nga nje dhe ne dheun tjeter
Rrite shtatin nder shtegtime
Kur te kthehem tjeter here
Neper udhe plot me brenga
Hene e plot do ndrit fytyra
Se ti Bije

x4
Njeren dore e lash,e lash breg e Drinit
Si nje shpirt e gjethe thell ne fund
Jeta se perkund dhembjen per ty
Breg me breg e gur me gur
Njeren dore e lash,e lash breg e Drinit
Si nje shpirt e gjethe thell ne fund
Jeta se perkund dhembjen per ty
Breg me breg e gur me gur me gur

DËRGOI: