TEKSTESHQIP

Sinan Vllasaliu
Shoku Im
Lyrics

Mos Pi, Mos Pi
Kur te behet zemerzia
Se Shpejt
Merzitet Rakia
Prape Per Qefi
Kemi Me Pi
Prape I Lumtur
Do te jesh ti
Kemi Me Pi
Po te baj be
Sa te deshta
Dashnine E Re
Mos Pi Shoku Jem
E ti zemra te dhemb
Po pija nuk ta zgjedh
As te nji problem
Mos e kritiko
Nuk eshte faji jot
Dhe Mes Te Keqtit Mos Pi O Vella
Shoqni, Shoqni
E ke per jete
Dashnin, Dashnine
Prap ke me gjete
Prap per qefi
Kemi Me Pi
Po te baj be
Sa te deshta
Dashnine E Re
Mos Pi Shoku Jem
E ti zemra te dhemb
Po pija nuk ta zgjedh
As te nji problem
Mos e kritiko
Nuk eshte faji jot
Dhe Mes Te Keqtit
Mos e Pi O Vella

DËRGOI: