TEKSTESHQIP

Stefi Prifti & Endri Prifti
Kaurrelat
Lyrics

Me ndini shoke te gjithe toke per hallin tim jo te vogel
Ka disa dite jam tu merzite
a do te gjeje ndjenja zemren
Ne lagjen time has dhe nje shitore
ku ka dhe karamela
Por kryesorja eshte punetorja
me floket kacurrela

O dredh o dredha dredha
o si ajo s'ka t'tjera
E embel si karamelja
kjo vajze me kacurrela

Ka disa here n' shitore me shohin
kinse per karamela
por kacurrelja kur te me shikjoj
dal dhe me gjena t'tjera (2 here)

ma jep kete ma jep ate
edhe kete edhe ate
kacurreljaaaaaa...

Ndihmomni shoke te gjithe toke
per hallin tim jo te vogel
ka disa dite kot jam tu prite
a do te gjej ndjenja zemren
ne lagjen time eshte nje shitore
ku ka dhe karamela por kryesorja eshte punetorja
me floket kacurrela

o dredh o dredha dredha o si ajo s'ka t'tjera e embel si karamelja kjo vajze me kacurrela

Ka disa here n' shitore me shohin kinse per karamela por kacurrelja kur te me shikjoj dal dhe me gjena t'tjera (2 here)

ma jep kete ma jep ate
edhe kete edhe ate
kacurreljaaaaaa...

DËRGOI: