TEKSTESHQIP

Stefi Prifti & Endri Prifti
Per Ty
Lyrics

Ti rri e ndrojtur,
Si e porsazbritur prej ndonje endrre.
Perpiqesh ti vidhesh
veshtrimit tim.

Liqen i fshehur,
Nen zambak uji shikimi yt
Mes syve mister,plot emocion.

Ref:
Sikur t'i mblidhja gjithe netet,
Si rruaza ne nje gjerdan,
Do ta kuptoje valle sa te dua,
Nuk e di.

Sikur t'i mblidhja gjithe netet,
Si rruaza ne nje gjerdan,
Mundimin dhe endrrat e tyre,
t'i falja ty.

Te them te dua,
Ti jo s'me le,Te gjej nje cast.
E larget je si nje yll,
dhe pse je prane.

Ne netet e gjata,
Per ty mendoj une kam kaq kohe.
Per buzet,floket, per ty,
Qe me mungon.

Ref:
Sikur t'i mblidhja gjithe netet,
Si rruaza ne nje gjerdan,
Do ta kuptoje valle sa te dua,
Nuk e di.

Sikur t'i mblidhja gjithe netet,
Si rruaza ne nje gjerdan,
Mundimin dhe endrrat e tyre,
t'i falja ty.

Se ti je, je ti ajo qe me mundon,
Vetem me thuaj endrra ime,
a te te pres apo te shkoj

Se ti je, je ti ajo qe me gezon,
Netet e mia si rruaza,
Mblidhen gjerdan,
Per ty mendoj.

Ref:
Sikur t'i mblidhja gjithe netet,
Si rruaza ne nje gjerdan,
Do ta kuptoje valle sa te dua,
Nuk e di.

Sikur t'i mblidhja gjithe netet,
Si rruaza ne nje gjerdan,
Mundimin dhe endrrat e tyre,
t'i falja ty.