TEKSTESHQIP

Stefi Prifti & Endri Prifti
Pak Dashuri (Eja Ne Preher Te Te Marr)
Lyrics

Por si qiri po me tretet jeta
Lotet e mia s'kane mbarim
Un shum kerkova,por nuk gjeta
Pak dashuri,pak dashuri...

Por si qiri po me tretet jeta
Lotet e mia s'kane mbarim
Nektar kerkova por si bleta
Pak dashuri, pak xhelozi

Ref:
Eja ne preher te te marr
Dhe te ta heq ate merzi
Na pret te gjitheve nje gur mbi varr
Pak dashuri, pak dashuri

Eja ne preher te te marr
Dhe te ta heq ate merzi
Na pret te gjitheve nje kryq mbi varr
Pak dashuri, pa dashuri...

Strofa 2

Me kot kerkova dashurin
Me kot kerkova pa qetesi
Qetesi dhe dashuri nuk gjeta
Ne terrin e thelle pa mbarim

Ref:
Eja ne preher te te marr
Dhe te ta heq ate merzi
Na pret te gjitheve nje gur mbi varr
Pak dashuri, pak dashuri

Eja ne preher te te marr
Dhe te ta heq ate merzi
Na pret te gjitheve nje kryq mbi varr
Pak dashuri, pa dashuri...