TEKSTESHQIP

Teuta Selimi
Mallkuar Qofte
Lyrics

Vitet ikin shpirti im
Iki dhe nuk kthehen prapa
Une me nje fotografi
Se q'me dogji flaka

Edhe sa une si nuse do te pres
Shpejt vitet kalojn
Ti me boten kuror
Une me mure te shpis
Jeten ton e hargjojme

Mallkuar, mallkuar, mallkuar qofte
Kjo toke e ftoft qe burrat po naj bon pleq
Mallkuar, mallkuar, mallkuar qofte
O ky gyrbet qe po na kall e na bon keq

Gjithat t'mirat thon i kam
Pasuri e shpi pallat
Por te gjitha une i jap
Vetem ty te kem ma ngat

Edhe sa une si nuse do te pres
Shpejt vitet kalojn
Ti me boten kuror
Une me mure te shpis
Jeten ton e hargjojme

Mallkuar, mallkuar, mallkuar qofte
Kjo toke e ftoft qe burrat po naj bon pleq
Mallkuar, mallkuar, mallkuar qofte
O ky gyrbet qe po na kall e na bon keq

DËRGOI:
INFO
Autorë të muzikës dhe arranzhuesit të muzikës janë Artan Kastrati & Ardian Kastrati, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Avni Qahili.