TEKSTESHQIP

Teuta Selimi
Kush Don Le T'feston
Lyrics

Mshelmi nënë xhamat në dritare,
kush m'lyp unë nuk jam këtu,
mos ti ngoj unë tupanat e dajret,
s'du' mi' ni tjeret tuj gzu.

Kush don lë t'feston unë për vetë s'muj,
shumë e du', moj nënë po vuj,
s'jam për festa s'jam për gëzime s'jam unë për shoqëni,
jeta ime ishte ajo dashni.

Mshelma nënë derën e oborrit,
mos ti nij tjerët tu festu,
deshirën për jetë veç ai më morri,
s'muj më i nij më tjerët tu gëzu.

Kush don lë t'feston unë për vetë s'muj,
shumë e du', moj nënë po vuj,
s'jam për festa s'jam për gëzime s'jam unë për shoqëni,
jeta ime ishte ajo dashni.

Kush don lë t'feston unë për vetë s'muj,
shumë e du', moj nënë po vuj,
s'jam për festa s'jam për gëzime s'jam unë për shoqëni,
jeta ime ishte ajo dashni.

DËRGOI:
INFO
U mendua edhe për adhuruesit e klipeve, prandaj materiali muzikor u prezantua tek fansat i kompletuar në prizmin vizual edhe me videoklip, për produksionin e të cilit është përkujdesur EMF Creative. Ky videoklip u publikua më 21 Tetor 2012. Për kompozimin dhe për tekstin punoi Ilir Berani, teksa këngën e orkestroi Ardian Kastrati.