TEKSTESHQIP

Teuta Selimi
Ja Fala
Lyrics

Atë natë që m’le, atë natë që u ndamë
Edhe sot për ty, zemra m’qanë
E di kush je
Çfarë zemre ke,
Jemi dashtë
Po, fati im nuk je!

Ref.
Takoje nga unë bani t’fala
Thuaj gabimet ia fala, eeeee...
Thuaj se, për ty kam qaaa...
Tregoj se për ty po vuaj,
Se po ikin ditë dhe muaj
Heeej... une ty
Kurrë s’të harroj...

Edhe sot jam tu pritë
Malli mi ka marrë sytë
Për me t’pa, unë ty jam mërzitë
Nuk jemi bashkë
Me u nda s’u dashtë
Jetën time
Unë pas teje e lashë...

Ref.
Takoje nga unë bani t’fala
Thuaj gabimet ia fala, eeeee...
Thuaj se, për ty kam qaaa...
Tregoj se për ty po vuaj,
Se po ikin ditë dhe muaj
Heeej... une ty
Kurrë stë harroj...

DËRGOI:
INFO
Nuk mund të anashkalohej asnjë detaj, ndaj ky produkt muzikor finalizohet tek shikuesit i plotësuar me anë të një videoklipi, video produksionin e të cilit e punoi MAX Production. Videoklipi u publikua me datë 15 Nëntor 2019. Për këngën ka punuar kompozitori Bini Diez, ndërsa tekstin e mori përsipër Fadil Topalli.