TEKSTESHQIP

Tonin Tershana & Lindita Theodhori (Sota)
Agimet Tona
Lyrics

Jehon kjo këngë jehon
gazmor në punë ne na fton
dhe hapi ynë me tingujt po kumbon

ne ëndërruam o shokë
dhe ëndërrojmë gjithmonë
vendit gëzim t’i shtojmë.

Qiellin e kalter,
detin e paster
shoh ne ata sy

me e bardhe
çdo dite plot drite
vjen per ne te dy...

Agim i bardhi agim
sa ëndrra tek ne ti zgjon
më e bukur jeta e jonë, lulëzon

lulëzo o jetë lulëzo,
ti zemrat tona ngroh
tek ne pranverë kudo.