TEKSTESHQIP

Valbona Xeka
Gusha Me Aromë
Lyrics
(Feat. Klodian Korra)

Valbona:
II: Si mund t´ma bësh këtë ti zemër
hjeshove veten për shiju një cast
tradhtija ti e di që vetëm vret
e theve ti shpirtin tim :II

Ref:
Valbona:
II: Gusha me aromë
gusha asaj me aromë
emocionin ty ta shtoj
dhe ti më tradhtove :II

Klodiani:
II: Zemër më faal
të lutem ti më fal
e di kam faaj, mirë e di unë kam faj
Mos m´bo me qaajt, vec se t´kam bo me qajt
Zemër më fal, dhe pse tradhtija s´ka fjal :II

Valbona:
II: Pse shkove ti me tjetër femër
harrove që të doja me gjith shpirt
sikur të isha unë në vendin tënd
a do ma falje ti o zemër :II

Ref:
Valbona:
II: Gusha me aromë
gusha asaj me aromë
emocionin ty ta shtoj
dhe ti më tradhtove :II

Klodiani:
II: Zemër më faal
të lutem ty më fal
e di kam faaj, mirë e di unë kam faj
Mos m´bo me qajt, vec se t´kam bo me qajt
Zemër më fal dhe pse tradhtija s´ka fjal :II