TEKSTESHQIP

Vjollca Haxhiu
Sikur Hajn
Lyrics

ishte natë ajo nat e nxet me shi kur i pshë ata syt e tu te zi më kaploi një ndjenj nje nxetësi ti ishe një ënderr fantazi,
u mundova mos t'shikoi por shikimi me tradhtoi as qe munda te mendoi por mua më robroi,
u mundova mos t'shikoi por shikimi me tradhtoi as qe munda te mendoi por mua më robroi, më robroi.

sikur hajn hajn ne dhom dhe dashurin ti ajo hare befasi ishe ti,
sikur hajn hanj i embël ai ishe ti do pagush ket hajni weq me dashuri...
INFO
Muzika dhe orkestrimi është përshtatur nga Marjan Filipovski (MAKI), teksa kënga ka punuar si tekstshkrues Adelina Ismaili.