TEKSTESHQIP

Vojsava Alia
Jemi
Lyrics

Me mbaj ne krahet e tua
Me shih ti vetem mua
Gjithmone do te te dua
E jotja jam

REF.:
Jemi ne jemi jemi
Nuk ka fjale qe ta themi
Sa duhemi
zemra mir e di

Nga une kurre sje larguar
Doren sma ke leshuar
Me ty jam e plotesuar
Se te kam

REF.:
Jemi ne jemi jemi
Nuk ka fjale qe ta themi
Sa duhemi
zemra mir e di
INFO
Materiali muzikor është prezantuar në tregun e gjerë të muzikës i realizuar nga ana vizuale edhe me anë të një videoklipi muzikor, i cili u publikua me datë 16 Dhjetor 2017. Komponimin dhe orkestrimin e kreu Vani Rushiti, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin vetë artistja.