TEKSTESHQIP

Vojsava Alia
Kolazh Fryn Veri
Lyrics

Fryn veri moj fryn veri
Fryn veri ne mal te zi.

Thote kjo nusja
Po mberdhij.

Te merr djali
Te fut ne gji.

Trendafil te pusi
Sa bukur ka cele
Sa mire qe mban ere.

Po ceshte mesuar nje djale
Dhe na vjen perhere
Sa bukur ka cele
Sa mire qe mban ere.

Ne dyshek me lule
Do ta veme te flere
Sa bukur ka cele
Sa mire qe mban ere.

Shege e kuqe
Plot lule moj xhania.

Cu keput
e ra perdhe moj xhania.

Dil e mblidh
NUSE e re moj xhania.