TEKSTESHQIP

Vojsava Alia
Xhane Moj Vito
Lyrics

E ç’më bëre në gjumë
Xhane dhe xhane, moj vito
Vito ç’më bëre në gjumë
Xhane dhe xhane, moj vito
Xhane xhane moj vito

Thashë se vije tek unë
Xhane dhe xhane, moj vito
Thashë se vije tek unë
Xhane dhe xhane moj vito
Xhane xhane moj vito

E ti vije ku kishe punë
Xhane dhe xhane, moj vito
Ti vije ku kishe punë
Xhane dhe xhane, moj vito
Xhane xhane moj vito

E mu dukë sikur re në lumë
Xhane dhe xhane, moj vito
Mu dukë sikur re në lumë
Xhane dhe xhane, moj vito
Xhane xhane moj vito

E mbasë te era she dhe unë
Xhane dhe xhane, moj cito
Mbasë te era she dhe unë
Xhane dhe xhane, moj vito
Xhane xhane moj vito

E rashë moj se të doja shumë
Xhane dhe xhane, moj vito
Rashë moj se të doja shumë
Xhane dhe xhane, moj vito
Xhane xhane moj vito

E më deshe vito më deshe
Xhane dhe xhane, moj vito
Më deshe vito më deshe
Xhane dhe xhane, moj vito
Xhane xhane moj vito

Se të vija me peshqeshe
Xhane dhe xhane, moj vito
Se të vija me peshqeshe
Xhane dhe xhane, moj vito
Xhane xhane moj vito

DËRGOI:
INFO
Këngën e orkestroi Vani Rushiti.