TEKSTESHQIP

Vushe Mjaki
Na
Lyrics

Refreni
Na, Na kur jena nda nda ae din sa, sa për ty kam qa
Na, Na kur jena nda nda ae din sa, sa për ty kam qa.

Ani dil me tjetër kan, mundohu me gjet dashnin
E kur fol me zemrën tane asaj veq për mu ja nin
Ani me hile ti bama, ani mekatet i ban
E unë jam betu moj zemër veq teje se du kerkan.

Refreni
Na, Na kur jena nda nda ae din sa, sa për ty kam qa
Na, Na kur jena nda nda ae din sa, sa për ty kam qa.

Qka nëse takohemi në qytet unë dhe ti, keq e shohim njani-tjetrin
E zemra ka dashni, qka nëse vuj edhe unë për mu e unë për ty
E rrejmë njani-tjetrin kishe nuk po naj nin.

Refreni : 2X

Na, Na kur jena nda nda ae din sa, sa për ty kam qa
Na, Na kur jena nda ae din sa, sa për ty kam qa.

Na, Na kur jena nda nda ae din sa, sa për ty kam qa
Na, Na kur jena nda nda ae din sa, sa për ty kam qa.

DËRGOI: