TEKSTESHQIP

Wendi Mancaku
Ende
Lyrics

Fjalë që mbetën fjalë
Zëri yt shkoj drejt në zemër dhe i ndal
Ty gjithçka të kam
Edhe pse ti më nuk je dhe nuk te fal
Le vjeshtën në syte e mi
Rrugët një zbrazëti
Me mungon sa më mungon
Iku dhe nuk do vij
Koha kur ishim nji unë përsëri
Ende të ndjej ende të njoh
Zemra me dhemb sa her te shoh
Une ende të puth në ëndërr jetoj
Ti mos me zgjo me mir mos me zgjo
Tiiiii tiiiii jo mos me zgjo
Te lutem ti mos me zgjo
Se ty une te kam ty
Nuk ka ndodhur jo asgjë jemi te dy
Por prapë une syt i hap
E nje Lot me thot shiko se kush te zgjon
Iku dhe nuk do vij koha kur ishim nji
Unë përsëri ende të ndiej ende të njoh
Zemra me dhemb sa her te shoh
Une ende të puth në ëndërr jetoj
Ti mos me zgjo me mir mos me zgjo
Tiiiii tiiiii jo mos me zgjo
Te lutem mos me zgjo jo mos me zgjo
Te lutem mos me zgjo jo mos me zgjo
Ende të ndiej ende të njoh
Zemra me dhemb sa her te shoh
Une ende të puth në ëndërr jetoj
Ti mos me zgjo më mirë mos me zgjo
Tiiiii tiiiii jo mos me zgjo
Te lutem mos me zgjo
Tiiiii tiiiii jo mos me zgjo
Te lutem mos me zgjo

DËRGOI: