TEKSTESHQIP

Xhejsi Jorgaqi
Meso Te Falesh
Lyrics

Se une di dhe te fal

Se une di dhe te fal

Me thua, ste dua
une te largohem
une luaj si dua
ti se kupton
pa mua, me mua
ti hidherohesh
(2x)
jo une ste kam faj
xhelozohesh per nje fjale

(refren)(2x)
Se une di dhe te fal
dhe te falesh kerko
nese ti se ben dot
me mire shko pse ben kot

Se une di dhe te fal

Se une di dhe te fal

Nuk dua, te vuaj
pse ti trishtohesh
pse veten e dua
ske pse pretendon
jam lodhur nga fjalet
dhe nga ankesat
(2x)
nese ti sdo
rrugen hapur ke dhe shko

(refren)(2x)
Se une di dhe te fal
dhe te falesh kerko
nese ti se ben dot
me mire shko pse ben kot

Se une di dhe te fal

Se une di dhe te fal

Se une di dhe te fal
dhe te falesh kerko
nese ti se ben dot
me mire shko pse ben kot

Se une di dhe te fal
dhe te falesh kerko
nese ti se ben dot
me mire shko, shko, shko

(2x)
Se une di dhe te fal
dhe te falesh kerko
nese ti se ben dot
me mire shko pse ben kot

Kot