TEKSTESHQIP

Xhon Jesku
Një Tjetër Jetë
Lyrics

Vetem ti,ti e di si jam
Ti ke pare nje te marre qe qan
Nje rebel qe dorezon cdo arme
Ti me njeh mua cdo te fshehte
E pa ty sonte ky qytet
Ngjan i huaj,jete pa jete
Se di,jo jo se di ku ti nisa ti gris te gjithe zarfet e vetmise

Ne nje tjeter jete,ne nje tjeter kohe
Isha perendi,me ty isha une zot
Dhe nje tjeter bote e jetoj une tani
E se di kush jam,nese nuk je dhe ti
Nese nuk je dhe ti

Vetem ti di cdo frike me mposht
Vetem ti mundesh te frymezosh
Nje artist ne gjithe sallen bosh
Se di jo jo se di,ku ti nisa ti gris te gjithe zarfet e vetmise.

Ne nje tjeter jete,ne nje tjeter kohe
Isha perendi,me ty isha une zot
Dhe nje tjeter bote e jetoj une tani
E se di kush jam,nese nuk je dhe ti
Nese nuk je dhe ti