TEKSTESHQIP

Xhuli Pjetraj
Digju Me Mua
Lyrics

Me mijëra vjet më parë kur s’kishte fjalë
Jetohej, dashurohej si në përrallë
E dimë ne që të dy se sa e rrallë
Është ajo ndjenjë ku s’thuhet asnjë fjalë

Jo nuk ka, jo nuk ka
Dashuri si kjo e jona nuk kam parë

Eja me mua
Digju me mua
Eja më duaj, eja më duaj
Digju me mua
Ti eja më duaj
Dhe pse mund të vuajmë
Digju me mua, digji me mua
Buzët e tua

Jo nuk ka, jo nuk ka
Është çdo ditë për ne të dy
si dit’ e parë
Ndaj më mbaj fort në krahë
Dashuri si kjo e jona nuk kam parë

Eja me mua
Digju me mua
Eja më duaj, eja më duaj
Digju me mua
Ti eja më duaj
Dhe pse mund të vuajmë
Digju me mua, digji me mua
Buzët e tua
INFO
Komponues i muzikës dhe autor i orkestrimit rezulton të jetë Enis Mullaj, teksa autore e tekstit është Eriona Rushiti.