TEKSTESHQIP

Ylli Baka
Mashkullore E Bekuar
Lyrics

Mashkullora e bekuar lum sec histori
Ke shkruar histori dhe germeri
Me gjak te paster shqiptari
Keshtjella ne mal te gjore

O shoke e njohin te tere
E ka emrin Mashkullor
Si e qendisur me dore

(×2)
Neper shekuj mashkullor
Erdhen heronj dhe deshmore
Ne trimat tim atdhe
Flak dhe te tim atdhe


Shtepit e medha me gur
Nuk i mbyllen fort atkur
Vije bija ne kurbet
Nena mashkullor ju pret
Dhe ne shekullin qe lam
E cecua qe te dha fat
Mashkullor kryetrimi
E kishe si vend strehimi

(×2)
Neper shekuj mashkullor
erdhen heronj dhe deshmore
ne trimat tim atdhe
flak dhe te tim atdhe


Pran ceco kapedani
Gjemon dy feku burr zemani
Per liri dhe vatan
Gjemo opa dhe bejne bam

Mashkullor moj mashkullor
Si lule mbi shkemb ke mbir
Ndaj dhe kengen do ta kendojm
Kaq te bukur kaq te mire

(×2)
Neper shekuj mashkullor
erdhen heronj dhe deshmore
ne trimat tim atdhe
flak dhe te tim atdhe
INFO
Pas një pune të palodhur, produkti muzikor është prezantuar online i përpunuar me vlera artistike me klip muzikor, i cili u përgatit nga Ideal. Ky videoklip u publikua më 21 Qershor 2021. Autor i muzikës është Valter Beqo, ndërsa autor i tekstit rezulton të jetë Arben Duka.
Renditja:
Top 200