TEKSTESHQIP

Ylli Baka
Devollinjtë E Florinjtë
Lyrics

2X
Nje shoko me foli
Ckemi nga devolli
Ne jemi te embel
Buke e kripe e zemer

Ref : 2X
Devollinjte e florinjte
Jane te paret kurbet'llinjte
Zonjat dhe zoterinjte
Te kenges dhe te dollise

2X
Malet me debore
Fushat plot me molle
Me njerez te shquar
Me Dritro agollë

DËRGOI: