TEKSTESHQIP

Ylli & Bajram Ismaili
Bandille
Lyrics

Bandille, bandille
Buzë moj trëndafile
Unë për ty lë mëndje
Ti ma bën me hile

O syri i bukur
Që më rrin nën vetull

Më dhe një të puthur
E më le pa fjetur
2x

Kur më erdhe pranë
U ndjeva si mbreti

Po mo mu drodh toka
Thash u bë qameti
2x

Bandille, bandille
Buzë moj trëndafile
Unë për ty lë mëndje
Ti ma bën me hile
E vogëla, bandille
Buzë moj trëndafile
Unë për ty lë mëndje
Ti ma bën me hile

Më tha del nëneja
Mblidhe mëndjen, mblidhe

Më dogji rrufeja
E vogla bandille
2x

Mos luaj me mua
Se zemrën ma ndale

Nuk ishte gënjeshtër
Puthja moj që më fale
2x

Bandille, bandille
Buzë trëndafile
Unë për ty lë mëndje
Ti ma bën me hile
E vogëla, bandille
Buzë moj trëndafile
Unë për ty lë mëndje
Ti ma bën me hile
2x

DËRGOI: