TEKSTESHQIP

Yllka Kuqi
Potpuri (Gezuar 2021)
Lyrics

c'u mbush mali plot me rrush, plot me rrush
c'u mbush mali plot me rrush, plot me rrush
thot neneja jane krushq, jane krushq
thot neneja jane krushq, jane krushq
ne jane krushq, te dalin o
syzezen le ta marrin o
ne jane krushq, te dalin o
syzezen le ta marrin o
dhe syzeza qan me lot
ka baban e se le dot
dhe syzeza qan me lot
ka baban e se le dot
le baban ne shilte
hajde syzeza me ne

c'u mbush mali plot me moll, plot me moll
c'u mbush mali plot me moll, plot me moll
thot neneja jane dasmor, jane miq
thot neneja jane dasmor, jane dasmor
ne jane dasmor, te dalin o
syzezen le ta marrin o
ne jane dasmore, te dalin o
syzezen le ta marrin o
dhe syzeza qan me lot
ka vellane e se le dot
dhe syzeza qan me lot
ka vellane e se le dot
le vellane ne shilte
hajde syzeza me ne

kush te lan kush te nderron o dhender be
Mamaja qe tka zakon o dhender be 2x

Epo sot do bejme moj dasem o dasem lere dasem o.
Epo do martojme moj djalin o ate moj me te mirin o2x.

Ti ben rrobat pale pale o dhender be
pale pale e ne kanister dhender be
ne senduq te qevaristes dhender be
me florinjte o te llormise o dhender be.2x.

Epo sot do bejme moj dasem o dasem lere dasem o
epo do martojme moj djalin o
ate moj me te mirin o.

Doli hena per kusare dil moj hene
vajç e vodha edhe ardhç dil moj hene (2x)
Mora sharkun e pashait dil moj hene
ja vesha dhender vellain dil moj hene (2x)

O dallendyshe e vogel o
Moj dale dale x2

O do te pres sa te rritesh o
Moj me ngadale x2

E te behesh sa shoqkat o
Moj dale dale x2

E sa shoqkat e mehalles o
Moj me ngadale x2

DËRGOI:
INFO
Kënga është orkestruar nga Drinor Zymberi.