TEKSTESHQIP

Zanfina
Tip Tradicional
Lyrics

Si ne ferr jeta me shkoi
Nga nje djal qe me rrobroi
Mi ndaloi argetimet
Ku jan qellimet

Verberisht une i besova
Sinqerisht e dashurova
Por me kushte e tepronte
Shume me pengonte.

Rreff:

Si murgeshe jeta s'çohet
Tip tradicional
Monoton e s'durohet
Me eshte bere banal.

II

Sa deshira i plotesova
Asgje nuk i rrefuzova
Se e desha met vertete
Une marionete.

Verberisht une i besova
Sinqerisht e dashurova
Por me kushte e tepronte
Shume me pengonte.

Rreff:

Si murgeshe jeta s'çohet
Tip tradicional
Monoton e s'durohet
Me eshte bere banal.

Ai donte t'me plotesonte
Nuk dinte te dashuronte
Valle e kish nga xhelozia
Apo irronia

Rreff:

Si murgeshe jeta s'çohet
Tip tradicional
Monoton e s'durohet
Me eshte bere banal

DËRGOI:
INFO
Autor i melodisë dhe orkestrues i këngës rezulton të jetë Darko Dimitrov, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Avni Qahili.