TEKSTESHQIP

Alban & Beatrix Ramosaj
Gin & Tonic
Lyrics
(Feat. Dj Dagz & Dj PM)

Babe na jena vetë n’kët natë
S’domethënë që kom nevoj me t’pas unë ty ngat (Oh)
Baby unë nuk kom faj
As inat nuk t’mbaj
Dhe pse fajet ti mi le mu (Mi le mu, babe)
Baby unë nuk kom faj
As inat nuk t’mbaj
Që na dy kena ndryshu

Nuk o si dje, edhe pse nuk jem’ si dje
E kom të ri shpirtin, tjetër rollitim
Baby s'ka përse edhe pse nuk jem’ si dje
Kom Gin Tonic-in që ma ndreq tripin
Baby s’është si

Sa herë jom high, e sinqertë me tjerët bohna
Për veti s’mbaj, hallet me krejt i fola
One more time, hurt me so good that it feels so right
One more time, shower me with your pretty lies (Oh)

Baby unë nuk kom faj
As inat nuk t’mbaj
Dhe pse fajet ti mi le mu (mi le mu, babe)
Baby unë nuk kom faj
As inat nuk t’mbaj
Që na dy kena ndryshu

Nuk o si dje, edhe pse nuk jem’ si dje
E kom të ri shpirtin, tjetër rollitim
Baby s'ka përse edhe pse nuk jem’ si dje
Kom Gin Tonic-in që ma ndreq tripin
Baby s'është si (Si dje)

Take one, by morning I’ll be gone
Two, yeah I’m stuck with me, so?
Three, now you see, I’m happy with my drink Life’s pretty.

Nuk o si dje, edhe pse nuk jem’ si dje
E kom të ri shpirtin, tjetër rollitim
Baby s'ka përse edhe pse nuk jem’ si dje
Kom Gin Tonic-in që ma ndreq tripin
Baby s'është si
Edhe pse nuk jem’ si dje
E kom të ri shpirtin, tjetër rollitim
Baby s'ka përse edhe pse nuk jem’ si dje
Kom Gin Tonic-in që ma ndreq tripin
Baby s'është si
INFO
Për melodinë dhe për fjalët e këngës është kujdesur Alban Ramosaj, teksa kënga është prodhuar në studio nga Marko Polo.