TEKSTESHQIP

Albin
Erdhi Koha
Lyrics

Çfarë fati, gjithë po kërcejnë
Kanë harruar ty të rrëmbejnë
E me sy provoko, e kjo zemër a duro
Erdhi koha t’veproj

Si mund t`i rezistoj ata sy
Çdo qelizë digjet për ty
Të kap për dore, impulset s`i ndaloj
Erdhi koha t’vazhdoj

Unë të dua dhe s`ka tjetër
Jam i vetmi që ta di vlerën
Shpresoj ta kuptosh me shikim
Që kam ardh me qëllim
Unë të dua dhe s`ka tjetër
Jam i vetmi që ta di vlerën
Nuk e di a do ia dal mbanë
E kuptova që je thikë me dy anë

Po më hipnotizo, e me vepra konfuzo
Dhe pastaj më refuzo
E keqe e mbuluar, gjarpër i maskuar
Prap` ngela i lënduar

Si mund t`i rezistoj ata sy
Çdo qelizë digjet për ty
Të kap për dore, impulset s`i ndaloj
Erdhi koha t’vazhdoj

Unë të dua dhe s`ka tjetër
Jam i vetmi që ta di vlerën
Shpresoj ta kuptosh me shikim
Që kam ardh me qëllim
Unë të dua dhe s`ka tjetër
Jam i vetmi që ta di vlerën
Nuk e di a do ia dal mbanë
E kuptova qe je thikë me dy anë