TEKSTESHQIP

Albina Kelmendi
Emri Im
Lyrics

Ooo, ooo, shqipe fluturo
Ooo, ooo, maleve jeho
Me mesoj nana, keng e poezi
Shqiperin etnike, beje ti moj bi
E un i qendisa, ooo, tri shkronja ne ball
Rrugen per liri, ska kush e mban aj
Hej, flak jem kall!
Jo, skemi vdek, jemi gjall!
Emri jem esht kosov, mbiemri shqipri
N'aulon lind flamur, flamur kuq e zi
Emri jem esht kosov, mbiemri shqipri
Plisa tbardh, mal me bor
Prej kur djelli i ra tokes, un jam iliri
Hej, flak jem kall!
Joo, skemi vdek, jemi gjall!
Emri jem esht kosov, mbiemri shqipri
N'aulon lind flamur, flamur kuq e zi
Emri jem esht kosov, mbiemri shqipri
Plisa tbardh, mal me bor
Prej kur djelli i ra tokes, un jam iliri
Ooo, ooo
Ooo, ooo
Emri jem esht kosov, mbiemri shqipri
Plisa tbardh, mal me bor
Prej kur djelli i ra tokes, un jam iliri
INFO
Nuk është i një rëndësie dytësore fakti që ky produkt muzikor prezantohet tek shikuesit i punuar mjaft mirë me një klip muzikor, produksionin e të cilit e punoi Publico. Ky videoklip u publikua me datë 15 Shkurt 2023. Për këtë këngë ka punuar tekstin Gold AG, ndërsa orkestrimi dhe produksioni audio është një krijim nga Enis Mullaj.
Renditja:
Top 200