TEKSTESHQIP

Anxhelo Koci
Të Përshëndes
Lyrics
(Feat. Ergys Shahu)

[Anxhelo:]
Me ty i kam sot ca fjalë
dashni, o dashni
një mendim kurrë s'ma ke marrë
dashni, o dashni

[Ergys:]
Si e fale kur të bëri lodër?
dashni, o dashni
Sot ti je pika ime e dobët
dashni, o dashni

[REF.:]
O dashni, më thuaj ti
një arsye që unë të jetoj
O dashni, më vrave ti
me ktë dhimbje dhe ty vallzoj
O dashni, të përshëndes
ti s'do vish, po unë të pres!
O dashni, ti kalo mirë
bëre me mu ç'kishe dëshirë

[Ergys:]
Më le sytë në telefon
dashni, o dashni
një përgjigje një jetë vonon
dashni, o dashni

[Anxhelo:]
Ti zemrën nuk di kujt ja jep
dashni, o dashni
Ti e do, për ty keq flet
dashni, o dashni

[REF.:]
O dashni, më thuaj ti
një arsye që unë të jetoj
O dashni, më vrave ti
me ktë dhimbje me ty vallzoj
O dashni, të përshëndes
ti s'do vish, po unë të pres!
O dashni, ti kalo mirë
bëre me mu ç'kishe dëshirë

DËRGOI: