TEKSTESHQIP

Ardit Gjebrea
Hapat E Fundit
Lyrics

(Ze ne sfond)

ti ike ike larg
me naten ti ike
mbi dallge po binin gjethe te verdha

ti ike ike larg
mbi shpinen time si thike binin takat
dhe trupi u derdh u derdh ne hekur
vetem ca pikla mbi buze kishin mbetur

E mori nata, e mori nata pertej humnera
mbi te po binin shirat e vjeshtes gjethet e verdha

dhe hena hena pike rena
mbeti pa goje, memece si (ndarje??)
dora doren e kerkon
buza pa buzen (muran??) qe vetmon

e mori nata por jo harrimi pertej humnera
vjen dit'e emrit emrin a saja e mori era
e peshperit emrin e saj pa fund

Hapat e fundit
te fundit puthje
ka disa pluse
disa minuse

Puse mbi krye
nen kembe puse
ka disa pluse
disa minuse

(ze ne sfond)
***************
Ti ike me naten
dhe binin gjethet'e verdha
**************************

Dhe ike ike ike larg
mbi shpinen time si thike binin takat
dhe trupi u derdh u derdh ne hekur
vetem ca pikla mbi buze kishin mbetur

E mori nata, e mori nata
pertej humnera
mbi te po binin shirat e vjeshtes
gjethet e verdha
gjethet e verdha binin mbi te

Hapat e fundit
te fundit puthje
ka disa pluse
disa minuse

Puse mbi krye
nen kembe puse
ka disa pluse
disa minuse

Hapat e fundit
te fundit puthje
ka disa pluse
disa minuse

Puse mbi krye
nen kembe puse
ka disa pluse
disa minuse ka

DËRGOI: