TEKSTESHQIP

Arjela Krasniqi
Mos U Lodh
Lyrics

Më kujtohet një ditë buzë detit
u afrove pranë meje ti
dhe me hije nga rrezet e Diellit
luaje me trupin tim

Ti u trete s'durove tundimin
ktë e shprehe pa ngurrim
dhe tentove t'më prekesh me dorë
u largova me nxitim

Kohën kot ti mos harxho
jam si re' dhe s'më ndjek dot
Se i pari dhe i fundit s'do jesh
po të them mos lodhesh kot

Shumë të tjerë po vuajnë si ti
dhe do vuajë kush meriton
Nuk e fal unë jo kurrë dashurinë
kaq kollaj a e kupton

(Refreni)
Do të lodhesh ti më shume se kushdo tjetër
Të fitosh atë që unë e mbaj shumë fort
Do të duaj të më duash më shumë se veten
Atëherë do meritosh atë që do
.. atë që do
Ti do ta kesh.

(... interval i shkurtër muzikor...)

Kohën kot ti mos harxho
jam si re' dhe s'më ndjek dot
Se i pari dhe i fundit s'do jesh
po të them mos lodhesh kot

Shumë të tjerë po vuajnë si ti
dhe do vuajë kush meriton
Nuk e fal unë jo kurrë dashurinë
kaq kollaj a e kupton

(Refreni)
Do të lodhesh ti më shume se kushdo tjetër
Të fitosh atë që unë e mbaj shumë fort
Do të duaj të më duash më shumë se veten
Atëherë do meritosh atë që do
.. atë që do
Ti do ta kesh.

DËRGOI: