TEKSTESHQIP

Arta Bajrami
I Njeti Ke Mbet
Lyrics

Disa herë jemi nda
por asnjëher s’kam mujt pa t’pa
100 herë më ke thy
por e pranoj se gjithmon te ti jam kthy,

Të jam kthyer unë dikur
por më s’do të kthehem kurr
më ke lënë cdo natë me vujt
sepse i beson çdo kujt

Të jam kthyer me një shpres
se më ndryshe do të jesh
por një gjë është e vërtetë
i njejti ke mbet

Ka shumë netë, e ka shumë ditë
që më mungon thellë në shpirt
e meriton por s’të urrej
sepse kështu shumë më mirë
e din sa vlej

Të jam kthyer unë dikur
por më s’do të kthehem kurr
më ke lënë cdo natë me vujt
sepse i beson çdo kujt

Të jam kthyer me një shpres
se më ndryshe do të jesh
por një gjë është e vërtetë
i njejti ke mbet

DËRGOI:
INFO
Muzikën dhe arranzhimin e shkroi Don Arbas, teksa kënga mbart vargjet e shkruara nga Arsim Bunjaku.