TEKSTESHQIP

Astrit Mulaj
Rinia E Sodit
Lyrics
(Feat. Tukulukat)

Dita ka për pleq, ka për t`rinj
Ajt gëzuar për shoqëni
Pubet clubet krejt jan plot
Askush nuk pin me gotë.

Qika dhe muzika shum
Atje po shkoj unë.
Hallakam e kallabllak
Nata po shkon flakë.

Ref:
Se na jena jena trinj
Per dashni ngadishmeri
Dalin deri n5 nmengjes
Per dashni motorat dhezë.

Se na jena jena tri
Na shkoi nata me shoqëri
Hajde zemer mos e kqyr sahatin
Per dashni gjithmon jem gati.

Krejt e ka vaktin e vet
Rinia nuk pret.
100 gabime me i ba
Rinisë hije i ka.

Edhe nese rrëzohemi
Na shpejt qohemi.
Edhe me shku puna keq
Kemi koh me ndreq.


2XRef:
Se na jena jena tri
Per dashni ngadishmeri
Dalin deri n5 nmengjes
Per dashni motorat dhezë.

Se na jena jena tri
Na shkoi nata me shoqëri
Hajde zemer mos e kqyr sahatin
Per dashni gjithmon jem gati.

DËRGOI: