TEKSTESHQIP

Bleona
Ti Nuk Di As Me Ma Lyp
Lyrics

Unë jam vajzë lozonjare
Dhe e dua jetën shumë
Ndersa ti mua me flet për pare
Dhe për tokat në katund

Ti që vjen më pret rrugën
Ja fut kot me të vërtetë
Ki kujdes do te thyesh hundët
Sepse unë nuk jam mendje lehtë

Ti gabon se smë njeh mua
Mos u fryj se s'ke haber
sa peshon fjala të dua
Po ta them perfundimisht
Hiqe kravatën që ke në fyt
Tani flas shumë sinqerisht
Ti nuk din as me ma lyp

Shko dhe hiq corapet e bardha
Mos shit mend që ke rolex
Se cdo femer që të del perpara
Ti e merr me shume oreks