TEKSTESHQIP

Bleona
Une Te Kisha Vetem Ty
Lyrics

Dhe per kohen qe kaluam
ditet qe u dashuruam
more kur te kisha shpirt e gjan
edhe kur s'u morem vesh kur u grim u beme pershesh
ishte bukur
mos u bej pishman
dhe kur fustan te ri un vishja dhe me pysje se ku isha
kur gjithe naten grindeshim me fjale
edhe pse nuk me besove edhe pse te un dyshove s ka gje zemer ta kam be hallall

REF:

Fjala bese me nxiu jeten q'do nate q'do mengjes ti kerkoje bese time dhe vete s kishe bese une te kisha vete ty e ti 25

Dhe per kohen qe kaluam
ditet qe u dashuruam
more kur te kisha shpirt e gjan
edhe kur s'u morem vesh kur u grim u beme pershesh
ishte bukur
mos u bej pishman
dhe kur fustan te ri un vishja dhe me pysje se ku isha
kur gjithe naten grindeshim me fjale
edhe pse nuk me besove edhe pse te un dyshove s ka gje zemer ta kam be hallall

REF:

Fjala bese me nxiu jeten q'do nate q'do mengjes ti kerkoje bese time dhe vete s kishe bese une te kisha vete ty e ti 25

DËRGOI: